Пальник газовий (латунь) з п'єзопідпалом Sturm 5015-KL-05

402 грн

Офіційний сайт будівельного інструменту Sturm, Енергомаш, BauMaster. Продаж та сервісне обслуговування інструментів.

В наявності

Артикул: 5015-KL-05 Категорія: Мітки: , , ,

Опис

Sturm 5015-KL-05 - універсальний газовий пальник - призначений для виконання широкого спектру завдань: розпалювання багаття, мангалів і печей, розморожування замків, відтавання трубопроводів, а також проведення різних ремонтних робіт (нагрівання заіржавілого кріплення, для спрощення відкручування, нагріву при монтажу деталей, що мають посадку з натягом), випалу дерев'яних виробів. Високу ефективність застосування забезпечує температура горіння полум'я 1300 градусів. Пальник стійкий до поривів вітру, а також за рахунок спеціальної конструкції сопла може стабільно працювати в будь-якому положенні (за потреби пальник можна обертати на кут 360 градусів). Для комфорту користувача модель Sturm 5015-KL-05 оснащена функцією п'єзопідпалу – запалити пристрій можна лише одним натисканням на кнопку, без необхідності в допоміжних засобах розпалювання, а також має можливість плавного регулювання подачі газу. Покращена цангова система підключення до газового балона унеможливлює підтікання газу та робить використання безпечним. Завдяки ергономічному пластмасовому корпусу модель максимально зручна у використанні, а компактні габарити та невелика маса сприяють простоті зберігання та транспортування. Пальник використовується разом із стандартним пропан-бутановим балоном з цанговим кріпленням (у комплект поставки не входить).

Призначення:

  • для розпалювання багаття, мангалів та печей, відтавання трубопроводів, розморожування замків, нагрівання предметів та проведення різноманітних ремонтних робіт.

Особливості:

  • Вільне обертання – можливість без втрати ефективності використовувати газовий пальник у будь-якому положенні після 30 секунд попереднього прогріву.
  • Функція п'єзозапалювання – забезпечує зручність розпалювання газового пальника, виключаючи необхідність використання інших допоміжних засобів.
  • Плавне регулювання подачі газу – дозволяє виставити оптимальне значення факела під час роботи.
  • Цангова система підключення до газового балона – виключає підтікання газу та робить використання безпечним.
  • Компактність – зручність зберігання та транспортування.

Характеристики

Серія інструменту

Вид інструменту

Матеріал корпусу

Максимальна температура полум'я,

Теплова потужність, кВт

Максимальна витрата палива г/год

Довжина, мм

Маса, кг

Тип палива

Тип з'єднання

П'єзопідпал

Регулятор інтенсивності полум'я

Країна виробник

Країна реєстрації бренду

Бренд

Sturm

Відгуки

Ще немає.

Будьте першим, хто залишив відгук на "Лільник газовий (латунь) з п'єзопідпалом Sturm 5015-KL-05"

Вашу адресу email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначені *